loader image

Microdermabrasie

microdermabrasie behandeling

Een Microdermabrasiebehandeling bestaat uit een mechanische peeling van de huid d.m.v. zuivere micro quartz kristallen. Deze worden onder de druk van vacuüm langs de huid geblazen en afgezogen, zodat dode opperhuidcellen worden afgevoerd.

De nieuwe “levende“ huid die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad en verfijnd en is beter in staat  om voedingsstoffen op te nemen.

De microkristallen zijn chemisch niet actief (waardoor geen neveneffecten kunnen ontstaan). Door het effect van de vacuümmethode verbetert tevens de doorbloeding en wordt ook de diepere onderliggende huid gestimuleerd. De huid gaat daardoor nieuw collageen aanmaken waardoor de huid dikker en steviger wordt met als zichtbaar resultaat een strakkere huid.

  • Microdermaberatie  +  masker €60
  • Microdermaberatie  zonder masker €40
  • 4 behandelingen met masker €200

Waartegen kunt u Microdermabrasie behandeling gebruiken?

  • Onzuivere, vale, doffe huid
  • Grove poriën
  • Rokershuid
  • Fijne expressierimpels, lijntjes
  • (Acne) Littekens
  • Plaatselijke verstopte poriën
  • Oppervlakkige pigmentvlekken

Hoe vaak moet ik een Microdermabrasie behandeling bij Atousa Beauty ondergaan?

Voorafgaand aan de Microdermabrasie behandeling vindt altijd eerst een oriënterend intakegesprek plaats.

Tijdens het intakegesprek bespreekt u met de schoonheidsspecialiste het behandel adviesplan voor uw specifieke huidprobleem.

De Microdermabrasie behandeling duurt minimaal 20 minuten. De behandeling van rimpels,  pigmentvlekken en littekens kan langer duren. Na 1 behandeling heeft u al resultaat. Afhankelijk van de huidsituatie zijn om een optimaal resultaat te krijgen 4 – 8 behandelingen met een interval van 10 a14 dagen noodzakelijk.

Om een goede huidconditie te behouden raden wij u aan om de drie tot zes maanden een nabehandeling Micodermabrasie  te laten doen.

Na de eerste behandeling voelt de huid aan alsof u bij harde wind een strandwandeling heeft gemaakt. Bovendien kan de huid licht rood kleuren. Deze situatie duurt 1-2 dagen. Hierna kan uw huid licht gaan schilferen.
Na meerdere behandelingen zal de huid sneller herstellen. Zodra de huid herstelt is kan de behandeling herhaald worden.

Naast een microdermabrasiekuur geven wij deze huidverbeterende behandeling ook als voorbehandeling op onze bekroonde Hydradermie behandeling. Een SUPER combinatie met een SUPER resultaat! Of bij een Mesotherapie behandeling  (met en zonder naald).

Ik ben een vaste klant bij Atousa Beauty. Altijd een prettige ervaring en Azadeh neemt de tijd voor je bij iedere behandeling.

Femke van der Mark

Bekijk onze aanbiedingen en prijzen gemakkelijk.

Close Menu